Reacties

9 antwoorden naar “Reacties”

 1. Wat een fantastisch persoon en masseur is Diana toch. Echt iemand met een passie voor haar vak en gouden handjes. Ze kan heel goed luisteren en helpt me elke keer zo goed. Of het nu pijn in mijn rug of buik is, een oplossing heeft ze altijd. Ze is van alle markten thuis en de laatste keer zelfs voetmassage gekregen. Ik voelde me gewoon bijna in slaap vallen en de klachten waren een stuk minder. Ze kijkt ook niet op de klok. Moet ze iets langer doorgaan zodat ze je goed kan helpen dan doet ze dat en berekent ze de kosten niet. Waar zie je dat nog. Ik zou haar echt aan iedereen aanbevelen en ben superblij dat ze me zo goed elke keer helpt.

 2. Tijdens mijn zwangerschap ben ik drie keer bij Diana geweest voor een zwangerschapsmassage. Naast dat het erg ontspannend is, heeft het ook geholpen bij een klacht aan mijn schouder. Nu ik bevallen ben en een kleintje verzorg, ben ik erg blij dat die schouder vrij goed werkt. Als ik weer mag ga ik graag naar haar terug en andere soorten massages uitproberen.

 3. Tijdens mijn 28e week van de zwangerschap heb ik bij Diana een zwangerschapsmassage genomen. Dit omdat ik vanaf week 20 pijn kreeg in mijn bekken. De massage was heerlijk en ontspannend. Pijn in de bekken was na massage wel een paar dagen aanzienlijk minder. Ik zou iedere aanstaande mama die behoefte heeft aan ontspanning of die klachten heeft in de rug of bekken zeker deze massage aanbevelen! Diana vraagt vaak tijdens de massage of het nog gaat en stelt je echt op je gemak!

 4. Als je grote doelen hebt heb je goede mensen om je heen nodig. Ik had mij aangemeld om mee te doen met een volle Ironman, dat is 3,8km zwemmen, 180km fietsen en 42km hardlopen.
  Tegen het einde van mijn trainingsperiode, waar de trainingen langer en zwaarder werden, merkte ik dat mijn herstel ook steeds langer ging duren. Hierdoor moest ik soms zelfs trainingen verplaatsen of inkorten.
  Van een mede sporter kreeg ik het advies om maar eens langs een sport masseur te gaan.
  Na een korte google zoek actie kwam ik de site van Marron Massage tegen. De website en uitstraling gaf mij gelijk een gevoel van vertrouwen en ik besloot een afspraak te maken.
  Bij de eerste behandeling vonden de magische handen van Diana gelijk meerdere blokkades in mijn spieren en deze wist ze zonder problemen weg te masseren.
  Diana blijkt zelf ook een sportvrouw te zijn en kent dus ook de klappen van de zweep. In de laatste paar maanden van mijn trainingen kwam ik regelmatig langs om de spieren soepel te houden.
  Mijn trainingen verliepen weer volgens schema en zonder een hele hoop kleine pijntjes. Mijn herstel was sneller en de spieren voelden een stuk soepeler aan.
  Dankzij Marron massage heb ik mijn doel gehaald om een volle Ironman te voltooien.
  5/5 ik kom hier zeker weer terug!

 5. De afgelopen weken heeft Diana mij behandeld met een zogenaamde lipomassage met als doel om centimeters weg te masseren. Het is een pittige en soms zelfs pijnlijke behandeling (bindweefselmassage), maar Diana doet dit onwijs goed en zorgvuldig. Mijn verwachting was natuurlijk wel dat ik centimeters zou “verliezen”, maar als ik vertel dat ik ruim 30 cm verdeeld over 6 meetplekken ben kwijtgeraakt kun je wel zeggen dat dit echt werkt! Ik raad deze massage bij iedereen aan.

 6. Ik word altijd heel fijn geholpen bij Diana, omdat ze erg meedenkend is en echt de tijd voor mij neemt. Ik heb zelf last van scoliose en Diana helpt mij hierbij. Door haar massages worden mijn spieren losgemaakt en heb ik minder pijn. Mijn lichaam voelt zich na een massage weer ontspannen en kan zich weer soepel bewegen.
  Ze is erg flexibel qua tijden, dus ik kan dit goed combineren met mijn stage en schooltijden.

 7. Als fervent -recreatief- hardloper stond het lopen van een marathon al langere tijd op mijn bucketlist.
  Na een paar jaren van wel of toch maar niet, zou het op 7 april 2019 dan eindelijk gaan gebeuren.
  Lage rugpijn en vastzittende bilspieren en een protesterende hamstring leken een maand voor tijd roet in het eten te gaan gooien; ik kon zelfs niet meer pijnvrij zitten. En toen… kwam Diana .
  Direct na de eerste behandeling ondervond ik zo veel resultaat! Daarom heb ik besloten om tot aan de marathon mij eens per week letterlijk door haar onder handen te laten nemen. En zo heeft zij met haar “magische” handjes alles weer in het gareel gekregen. Ik kreeg weer vertrouwen in mijn lijf, en op 7 april stond ik “gewoon” aan de start van de Marathon van Rotterdam #demooiste.
  De finish heb ik gehaald, de medaille hangt om mijn nek. Wat ben ik trots!
  Het lopen van de marathon was een bijzondere ervaring, de bucketlist is compleet. Ik weet zeker dat me dit zonder Diana niet was gelukt! Dus zit je met pijn(tjes), of heeft je lijf behoefte aan ontspanning, Diana kan je die geven; doe je zelf niet tekort!

 8. Sinds kort laten wij (mijn vrouw en ik) ons tot tevredenheid masseren door Diana. Ze voelt goed de situatie goed aan en is flexibel om de massage stijl aan te passen.
  Wij komen zeker vaker terug. Dank je, Diana.

 9. Ik raad iedereen de behandelingen van Diana aan. Ze heeft mij echt onwijs goed geholpen met verschillende langdurige blessures en daarnaast geeft ze ook goede adviezen. Ik voel me bij haar op me gemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*