Reacties

5 Replies to “Reacties”

 1. Ik raad iedereen de behandelingen van Diana aan. Ze heeft mij echt onwijs goed geholpen met verschillende langdurige blessures en daarnaast geeft ze ook goede adviezen. Ik voel me bij haar op me gemak.

 2. Sinds kort laten wij (mijn vrouw en ik) ons tot tevredenheid masseren door Diana. Ze voelt goed de situatie goed aan en is flexibel om de massage stijl aan te passen.
  Wij komen zeker vaker terug. Dank je, Diana.

 3. Als fervent -recreatief- hardloper stond het lopen van een marathon al langere tijd op mijn bucketlist.
  Na een paar jaren van wel of toch maar niet, zou het op 7 april 2019 dan eindelijk gaan gebeuren.
  Lage rugpijn en vastzittende bilspieren en een protesterende hamstring leken een maand voor tijd roet in het eten te gaan gooien; ik kon zelfs niet meer pijnvrij zitten. En toen… kwam Diana .
  Direct na de eerste behandeling ondervond ik zo veel resultaat! Daarom heb ik besloten om tot aan de marathon mij eens per week letterlijk door haar onder handen te laten nemen. En zo heeft zij met haar “magische” handjes alles weer in het gareel gekregen. Ik kreeg weer vertrouwen in mijn lijf, en op 7 april stond ik “gewoon” aan de start van de Marathon van Rotterdam #demooiste.
  De finish heb ik gehaald, de medaille hangt om mijn nek. Wat ben ik trots!
  Het lopen van de marathon was een bijzondere ervaring, de bucketlist is compleet. Ik weet zeker dat me dit zonder Diana niet was gelukt! Dus zit je met pijn(tjes), of heeft je lijf behoefte aan ontspanning, Diana kan je die geven; doe je zelf niet tekort!

 4. Ik word altijd heel fijn geholpen bij Diana, omdat ze erg meedenkend is en echt de tijd voor mij neemt. Ik heb zelf last van scoliose en Diana helpt mij hierbij. Door haar massages worden mijn spieren losgemaakt en heb ik minder pijn. Mijn lichaam voelt zich na een massage weer ontspannen en kan zich weer soepel bewegen.
  Ze is erg flexibel qua tijden, dus ik kan dit goed combineren met mijn stage en schooltijden.

 5. De afgelopen weken heeft Diana mij behandeld met een zogenaamde lipomassage met als doel om centimeters weg te masseren. Het is een pittige en soms zelfs pijnlijke behandeling (bindweefselmassage), maar Diana doet dit onwijs goed en zorgvuldig. Mijn verwachting was natuurlijk wel dat ik centimeters zou “verliezen”, maar als ik vertel dat ik ruim 30 cm verdeeld over 6 meetplekken ben kwijtgeraakt kun je wel zeggen dat dit echt werkt! Ik raad deze massage bij iedereen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*